martes, 28 de abril de 2009

En las nubes otra vez.

Despues de un par de meses hoy por fin ya he vuelto ha utilizar mi simulador de altura HYPOXICO, por incompativilidad con mi vida privada no le he podido sacar rendimiento, peró a partir de ahora ya sonara su peculiar zumbido durante el resto de las noches, almenos hasta el mes de Julio.
De momento volaremos unos pocos dias a 1800mtrs para ir subiendo hasta los 3000mtrs, donde ya permaneceré indefinidamente...

3 comentarios:

  1. Sergi l'aparell aquest és com el d'una càmara hipobàrica? (no sé si es diu així)

    Podries explicar-nos una miqueta com és? és una tenda de campanya? o tens una habitació de casa completament adaptada?

    espero que vagi bé per les altures!

    ResponderEliminar
  2. Si és diu així tot i que realment la presió atmosfèrica no canvia, sinó la concentració d´oxìgen a l´interior. A ivell del mar és de 20,9%, conforme vas pujant d´altura aquesta baixa, per exemple a 2500mtrs la concentracio és del 15,5% i a 3500mrts és del 13,6%.
    Com més temps i alçada més estimulació dels globus vermells, sempre dins un limits ja que llavors passaria a ser contraproduent per l´esport. El normal es dormir 8-10 hores entre 2000-3000mrts. Ben aclimatat pots arribar fins els 3800mtrs. Només un Handicap, necessites més temps per recuperarte dels esforços, és necessita descansar molt per assimilar el entrenament i les hores de cambra.

    ResponderEliminar
  3. moltes gràcies Sergi!

    estaré atent als Q-rings, ja explicaràs si salta molt la cadena o si es nota molt al reduir el punt mort al pedalar.

    ens veiem,

    ResponderEliminar